Ciències Socials

LA CASA ROMANA


8 comentarios:

 1. hola sóc la Júlia Calderó de 1rESO C, aquest article es molt bonic i està molt treballat. També és interesant ja que aquest és el tema que estem fent a socials i també he vist paraules antigues que no sabia que volien dir, però hi ha la definició a baig. En definitiva està molt bé.

  ResponderEliminar
 2. Hola soc l'Estel Armengol de 1rC. Jo crec que aquest article esta molt ben fet i treballat. Esta molt bè ficar les paraules que eren de aquella època a baix per saber el seu significat.
  I crec que eren unes cases molt bonques.

  ResponderEliminar
 3. Judith Vallverdú1 de mayo de 2012, 13:02

  Hola sóc la Judith Vallverdú de 1erC. Trobo que aquest article està moltbé per tenir una mica més d'informació sobre les cases romanes. Costen els noms una mica d'entendre, pero et vas situant força bé, és molt interesant i t'aclara molt les idees. Les imatges també són bastant clares.

  ResponderEliminar
 4. Hola sóc la Mireia Preixens de 1rC. Per ser el primer que fan ho han fet molt bé, el que mes m'ha agradat ha sigut ficar les paraules amb el seu significat, les cases son molt buniques. Esta molt ben treballat aquest artícle, a mi m'ha agradat i molt.

  ResponderEliminar
 5. Hola sóc la Alexia Juárez de 1rESO/B. L'article està bastant bé, a mi m'ha agradat molt. Està força treballat i ho explica molt bé.

  ResponderEliminar
 6. Hola sóc la Lorena Arjona de 1r ESO/B. Està ben fet i ben estructurat, hi havia moltes coses que no sabia. A veure si feu un altre, perque a mi m'ha agradat molt.

  ResponderEliminar
 7. Hola soc la Judith Delgado de 1rB. Aquet article esta treballat i dona molta informació sobre com eren les cases romanes. En el text he trobat moltes paraules que no coneixia el seu significat i que mai les havia vist. He aprés moltes coses que no savia. Les imatges són ben clares juntament amb el text. Trobo que les cases de aquella època eren molt maques. A veure si s'animen a fer-ne un altre, Esta molt ben fet!

  ResponderEliminar
 8. Hola soc la Itziar Borrellas de 1rB... Trobo que aquest article esta molt ben estructurat i redactat... Es bonic el tema ja i que a mi m'agraden aquestes cases... Tenen una part dolenta que es que no hi havia electricitat.. Jejejeje per lo demes molt xuli!

  ResponderEliminar